Suppliers

Maunt

Maunt Netherlands

Location

Netherlands, Made, Brieltjenspolder 20, 4921 PJ

Headquarters:
Nederland, Made
Categories:
Network Connectivity

ON TOP OF DESIGN & SUPPLY FOR DATA ARCHITECTURE

De perfecte setup voor dataopslag en -verbinding. Die ontwerpt en realiseert Maunt dagelijks op maat. Telecombedrijven en datacenters voorzien wij van state-of-the-art componenten, om samen hun business te versnellen. Van cloud tot colocation en van zendmast tot glasvezelnetwerk, is Maunt preferred supporter.

Wij willen de klant begrijpen, om ’m vervolgens te verrassen. Dat is onze overtuiging, die doorklinkt in alles wat wij doen. Om waarde toe te voegen, verdiepen we ons in de business case. En komen dan met producten en diensten die de verwachting overtreffen. Meer nog dan leverancier is Maunt een community voor telecom- en datapartners. Samen vernieuwen we de markt, samen winnen we de wedstrijd.

Componenten voor dataopslag en -verbinding leveren we snel en voordelig. Commodity via de webshop, maatwerk in goed overleg. Je weet altijd precies waar je aan toe bent: het proces is inzichtelijk, de communicatie glashelder. Bij projecten maken we een ontwerp van alle koppelingen en producten, waarmee de technicus meteen aan de slag kan.

Wij kennen het belang van bandbreedte en beschikbaarheid, dus we weten wat ons te doen staat. Dat geldt zowel voor de kwaliteit van componenten, als dienstverlening.

Similar companies

Contact Maunt

Please, register or sign in to continue using the site.

Register

It's free!

Contact us

To update your company info, you must first verify your business. To help us verify your information, please complete the form below.